Skelbiama, kad paciento, kuriam ir buvo atlikta minėtoji operacija, negalavimas buvo įgimtas, viena seklidė taip ir neišsivystė. Ši liga dar vadinama kriptorchizmu. Medikai pašalino neišsivysčiusią sėklidę ir pakeitė ją nemažu implantu. Deja jiems nepavyko išgauti anatominės kiaušidės formos.

Taigi vyro sėklidės taip ir netapo vienodos. Pacientui pasireiškė kūno dismorfinis sutrikimas - nepasitenkinimas savo kūnu prilygo psichinei neurozei. Problemą išspręsti padėjo Meksikos valstybinio universiteto specialistai. Padarę nedidelį pjūvį, jie 45 metų pacientui įsodino tinkamą implantą, senąjį pašalinę.

Silikoninio implanto skersmuo – 6 milimetrai. Jo forma ir matmenys suteikia vyrui galimybę aktyviai gyventi. Po operacijos praėjus mėnesiui, paciento gyvenimas grįžo į normalias vėžes. Problemų atliekant lytinę funkciją taip pat nepastebėta. Šią metodiką gydytojai jau pritaikė ir dar dviem pacientams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)