Panevėžietė įsitikinusi, kad parama padės jos dukrelei vėl atsistoti ant kojų.

„Be galo esu nustebusi žmonių pagalba, Jūsų širdys labai didelės. Ačiū Jums visiems, kurie aukojote, vien Jūsų dėka sąskaitoje yra 1955 eurai (susumavus mano asmeninę, fondo bei paypal sąskaitas). Dabar galiu bent šiek tiek aprimti ir žvelgti į priekį su dar didesne viltimi, kad mano mažylė vis sveiks ir stiprės. Žodžiais neapsakysiu, ką reiškia sulaukti pagalbos tokiu sunkiu momentu. Tikiu, kad kiekvienas, kuris prisidėjo prie šio stebuklo, sulauks atpildo dešimteriopai. Esu dėkinga, be galo dėkinga ir vėl kupina ryžto ir vilties! Mes kovosim ir įveiksim „pabaisiuką“ Elijos galvytėje“, - sakė B. Purlytė.

Moteris pasakojo, kad jau trečiadienį šeima vyks ir Kauno klinikas tęsti chemoterapijos kursą. Tada panevėžietė tikisi pakalbėti su neurologais apie dukters masažus.

Mažoji Elija
„Mėginsime derinti susitikimą su neurologais. Laukiame, kol skyriuje atlaisvės vietų, nes šiuo metu jis pilnas mažųjų ligoniukų. Kai pavyks pasikonsultuoti su gydytojais, tęsime masažistų paieškas – Panevėžyje jau radau porą žmonių, kurie profesionalų masažą daro namuose. Reikės su jais susitikti, pakalbėti, pažiūrėti, ar tiks darbui su dukrele – vis vien žmogus turi būti švelnus, galintis pakalbinti vaiką. Juk Elijytė sunkiai prisileidžia medikus, svetimus žmones. Tikiu, kad masažai padės dukrytei sustiprėti ir ji vėl pradės pati vaikščioti“, - sakė moteris.

Už paramą taip pat bus įsigyta ir nauja gastrostoma.

„Tai, kurią turime, dabar jau metai laiko. Išsirinkome vieną gerą iš Nyderlandų, tai ji su siuntimu kainuos virš 400 eurų. Esame pirkę pigesnę iš ebay, tačiau kokybė buvo daug prastesnė, labai nusivyliau. Be to, kitiems vaikučiams ir pusę metų teatlaiko gastrostoma, o mes saviškę labai gražiai prižiūrėjome visus metus“, - sakė 29-erių panevėžietė.

B. Purlytė patikino taupysianti gautus pinigus, kad šių užtektų kuo galima ilgiau. Ji taip pat džiaugėsi, kad jos nelaimei abejingi neliko ir lietuviai, gyvenantys užsienyje.

„Labai gražus palinkėjimas buvo Vidos, gyvenančios Amerikoje. Moteris pavedimą padarė per Paypal ir pridėjo ilgą laišką, kuriame dukrai nuoširdžiai linkėjo stiprybės ir sveikatos. Pinigų siuntė ir iš Anglijos. Labai labai ačiū visiems susivienijusiems tautiečiams. Užgaulūs komentarai privertė verkti, tačiau buvo ir daug gražių žodžių, kurie tik skatina judėti pirmyn, nepasiduoti, įkvepia vilties, pasitikėjimo savimi. Ačiū Jums!“, - sakė stipri mama.

Dar kartą su Elijos istorija galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)