Skelbiama, kad laidojimo namų Dzinhua mieste darbuotojas suvokė, kad mažylis vardu An An yra gyvas, kai, ištraukęs jį iš šaldytuvo, išgirdo verksmą, skelbia vietos žiniasklaida. Laidojimo namų vadovas skubiai susisiekė su naujagimio tėvu ir atšaukė suplanuotą palaikų kremavimą.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, mažylis Kinijos pietrytinės Džedziango provincijos ligoninėje pasaulį išvydo neišnešiotas, septintą nėštumo mėnesį.

Kaip skelbia žiniasklaida, berniuko tėvas, kuris įvardijamas kaip Lu, norėjo, kad jo sūnus būtų kuo skubiau išimtas iš inkubatoriaus, nors gydytojai primygtinai reikalavo, kad mažylis jame praleistų dar savaitę. Esą tėvai berniuką norėjo parsivežti namo Naujųjų metų sutikimo šventei.

Praėjus dviem dienoms, mažylis išbalo, pasijuto blogai, tad tėvai skubiai jį nuvežė į ligoninę, kur jis buvo paguldytas į intensyviosios terapijos skyrių. Vasario 4 dieną berniuko būklė pablogėjo. Pediatras Chenas Shuanghua nustatė, kad mažylis nebekvėpuoja, jis neužčiuopė ir pulso.

Kaip pavyko sužinoti „The Daily Mail“,vos tik ligoninėje buvo išduotas naujagimio mirties liudijimas, An An tėvas maždaug šeštą valandą vakaro jį suvyniojo į dviejų sluoksnių vystyklą ir išvežė į morgą.

Mažylis An An, kuris 15 valandų praleido morgo šaldytuve, kur temperatūra siekia 12 laipsnių šalčio, pastebėjus, kad jis gyvas, skubiai perkeltas į intensyviosios terapijos skyrių.

„Pediatru dirbu daugiau nei 20 metų, tačiau niekaip negaliu suprasti, kaip įvyko šis stebuklas“, – „Epoch Times“ sakė pediatras Chenas Shuanghua.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)