Henano provincijoje gyvenančiai Zhoukou krito svoris, klasėje ji buvo mažiausia. Tai kėlė nerimą jos tėvams. 

Mergaitė itin prastai pasijuto po gausių neseniai Kinijoje švęstų Naujųjų metų vaišių. Kaip rašo „The Daily Mail“. Tada mergaitės tėvas nusprendė, kad atėjo laikas kreiptis į medikus. 

Ligoninėje apžiūrą atlikęs gydytojas tomografu nustatė, kad Zhoukou pilvo ertmėje – neaiškios kilmės darinys. 

Gydytojai išsiaiškino, kad mergaitė mėgdavo kramtyti savo plaukus, nagus ir netgi drabužius. 

Buvo nuspręsta atlikti operaciją, kurios metu pašalintas beveik 2 kilogramus sveriantis gumulas iš drabužių medžiagos, maisto likučių ir plaukų. 

Gydytojai įtaria, kad šis gumulas mergaitės pilve augo ne vienerius metus. Pašalinto gumulo forma atitiko pilvo ertmės formą. Galiausiai didžiulis gumulas visiškai sustabdė maisto virškinimo procesą. 

Kovo 27 d. atlikta operacija buvo sėkminga, ateinančią savaitę gydytojai planuoja išleisti mergaitę namo. 

„Tai turbūt mergaitės vartotų objektų ilgą laiko tarpą rezultatas“, - teigė vienas iš mergaitės gydyme dalyvaujančių medikų. 

Taip pat jis pridūrė, kad ilgą laiką trukęs maistui netinkamų objektų vartojimas paprastai būna susijęs su psichologinėmis problemomis. 

Kol tėvai dirbo mergaitę augino seneliai. Gydytojai mano, kad tokia situacija kėlė mergaitei stresą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)