Šie klausimai buvo svarstyti Regioninės Mažeikių ligoninės dalininkų – Savivaldybės, Sveikatos apsaugos ministerijos – rugpjūtį ir spalį vykusiuose susirinkimuose. Nutarta Savivaldybės Kontrolės ir audito tarnybai pavesti įvertinti situaciją Regioninėje Mažeikių ligoninėje dėl organizuojamų ir vykdomų procesų (už laikotarpį nuo 2022 m. sausio 1 d. iki 2023 m. rugpjūčio 1 d.). Išvadas iki 2024 m. sausio 1 d. pateikti dalininkams sveikatos apsaugos ministrui ir Savivaldybės merui.

Ligoninėje atliekamas dar vienas tyrimas – dėl galimo viešųjų ir privačių interesų konflikto. Jį atlieka Savivaldybės mero potvarkiu sudaryta komisija, susidedanti iš dviejų Savivaldybės mero ir dviejų sveikatos apsaugos ministro deleguotų atstovų. Šio tyrimo išvados dalininkams turi būti pateiktos iki lapkričio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją