Laukia atsakymų iš policijos

Prieš kelias dienas Lietuvą apskriejo šokiruojanti žinia – rastas negyvas jaunas Santaros klinikų  gydytojas. 36 metų mirties aplinkybes vis dar tiria policija, tačiau neatmetama savižudybės versija.

Apie tai sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį informavo pačių Santaros klinikų administracija, o ministras žinią paskelbė socialiniame tinkle ir pareiškė užuojautą šeimai ir kolegoms. 

Tačiau kol kas tiriama, ar gydytojo mirtis gali būti susijusi su jo profesija ir darbu.

„Tiek informacijos, kiek cirkuliuoja viešoje erdvėje, daugiau jos ir neturime. Vakar [antradienį] gavome informaciją iš Santarų klinikų, tai gerasis pavyzdys, kai pati ligoninė pranešė apie faktą. Vėliau ta informacija pasirodė viešumoje, ministras pareiškė užuojautą, ir šiuo metu vyksta tyrimas nustatyti mirties aplinkybes. Šiandien matome labai daug spekuliacijų, visi pradeda tampyti paklodę į savo puses, kalbėti apie darbo krūvius, nors policija atsakys į klausimus, su kuo tai susiję. Šiandien mes neturime galimybių atmesti nė vienos versijos, bet policija atsakys į šituos klausimus“, – DELFI TV laidoje „Iš esmės“ pabrėžė sveikatos apsaugos ministro patarėjas komunikacijai Tomas Bagdonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)