Jauna Kinijos gyventoja atskleidė, kad jos vaikinas, visą tą laiką, kai ji buvo panirusi į komą, nesitraukęs nuo jos lovos, ir buvo tas, dėl kurio kaltės taip ir nutiko, skelbia mashable.com

Vietos žiniasklaida Liu Fenghe vaizdavo kaip mylintį ir be proto atsidavusį 22 Lin Yingyingo vaikiną. Skelbta, kad jaunas vyras net aštuonis mėnesius nesitraukė nuo mylimosios lovos ir jos priežiūrai ligoninėje išleido 30 tūkst. 700 dolerių.

Iš komos pabudusi kinė visus kaip reikiant nustebino – žiniasklaidai ji pareiškusi, kad būtent mylimas vaikinas ir yra galvos traumos, po kurios ji paniro į vegetatyvinę būseną, kaltininkas.

Kaip pasakoja jauna moteris, mylimasis prieš ją pakėlęs ranką, kai j netyčia kepykloje, priklausančioje porai, sudegino duonos partiją. Lin sako, kad smurtas, prasiveržęs 2014 metų rugsėjį, nebuvo pavienis incidentas.

Lin šeima ją galiausiai namo galėjo parsigabenti 2015 metų vasarį. Iš pradžių Liu netgi buvo uždraudęs artimiesiems ją lankyti. Mergina sąmonę atgavo 2015 metų gegužę. Tada ji ir pasakiusi šeimai, kas nutiko, tačiau pabrėžė, kad iki pat dabar, bijodama Liu reakcijos, apie tai, kas nutiko, kalbėti viešai bijojusi.

Po kelis mėnesius trukusių merginos tėvo Lin Shuqingo įkalbinėjimų mergina galiausiai sutiko prabilti šia itin skaudžia tema ir žurnalistams papasakojo, kad Liu iš tikrųjų nėra toks, kokiu apsimeta.

Kaip teigia Lin, jos tėvas pareiškęs: „Kartą jau mirei, ko dar begali bijoti? Metas pažvelgti į akis realybei“. Skelbiama, kad informuoti ir policijos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)