Konkurso procedūros vyko Valstybės tarnybos departamente. Pretendentų, turinčių teisę dalyvauti pretendentų vertinime konkurso komisijoje, buvo 14, rašoma pranešime spaudai. Konkurso dieną į vertinimą komisijoje atvyko 9 pretendentai, iš kurių komisija po vertinimo išrinko du geriausiai pasirodžiusius, kurie buvo pakviesti pokalbiui su sveikatos apsaugos ministru.

Artūras Bagotyrius yra įgijęs Ekonomikos magistro kvalifikacinį laipsnį ir Visuomenės sveikatos magistro kvalifikacinį laipsnį bei turi daugiau nei 20 metų vadovaujančio darbo patirtį. Jis ėjo direktoriaus pavaduotojo pareigas Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje, o paskutiniu metu - generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas VĮ Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūroje.

A.Bagotyrius yra apdovanotas padėka Lietuvos vardo tūkstantmečio proga ir I laipsnio Tarnybos garbės ženklu „Už pavyzdingą ir nepriekaištingą tarnybą“ bei jubiliejiniu medaliu Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 20-mečio proga.

Iškart po konkurso buvo išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas. Gauti atsakymai patvirtino A. Bagotyriaus patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)