Panevėžio ligoninės direktorius Arvydas Skorupskas pasakojo, kad kavinė įrengta naujai.

„Šiuo metu ligoninės fojė atrodo visiškai kitaip, nei buvo prieš penkerius metus. Teko ryžtis pertvarkai, kad ligoninės aplinka būti jauki tiek pacientams, tiek darbuotojams. Labai svarbu, kad Panevėžio regiono žmonės, besilankantys ligoninėje, jaustųsi gerai ir jaukiai. Todėl fojė atsirado kavinė“, – aiškino A. Skorupskas.

Arvydas Skorupskas

„Kavinėje gali papietauti pacientai, jų giminės ir artimieji, ligoninės darbuotojai ir netgi besigydantieji ambulatoriškai. Ligoninėje ne tik gydosi žmonės, bet jų aplankyti atvyksta artimieji, atvažiuoja žmonės atlikti tyrimų. Todėl pagalvota apie visus ligoninės lankytojus“, – teigė ligoninės direktorius ir tvirtino, kad kavinės maisto kainos nesikandžioja.

„Svarbu, kad būtų galima skaniai ir nebrangiai papietauti, kavos išgerti, konditerijos gaminį suvalgyti ir užsisakyti maistą išsinešimui – asortimentas platus. Kavinėje dirba tie patys žmonės, kurie anksčiau dirbo valgykloje, kuri buvo kitame pastate netoli Konsultacijų poliklinikos. Senosios kavinės patalpos bus uždarytos“, – pristatė naująją kavinę A. Skorupskas ir prisipažino, kad pietauti dar neteko, bet skania kava jau gardžiavosi.