Veikiausiai nenuostabu, kad keptos šoninės juostelės Anglijoje ar Amerikoje dera su bet kuriuo patiekalu - pusryčių kiaušiniene, mėsainiu, sriuba ar net saldžiais desertais. Tačiau tuoj įsitikinsite, kad begalinei laimei reikia vos vieno šoninės gabalėlio.

Internete jau beveik milijoną kartų peržiūrėtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota trejų Easton'o pirmoji pažintis su šiuo gardėsiu.

Jo reakciją įvertinkite patys.

Žinoma, įrašas sukėlė tikrą komentarų audrą - vieni piktinosi, kad mažam vaikui duodamas ne pats sveikiausias mėsiškas pasirinkimas, kiti, priešingai, tikino, kad mažylis turi paragauti visko.

Dar visai neseniai DELFI skelbė garsiąsias Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, kuriose perspėjama, jog perdirbta bei apdorota mėsa – dešrelės, kumpis, šoninė - gali sukelti vėžį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)