Kas ketvirta dailiosios lyties atstovė skundžiasi kaklo, nugaros ar pečių skausmais, kuriuos sukelia sunkios rankinės. Pernelyg suspausti diržai kelia nutirpimo ar deginimo jausmą viršutinėje klubo dalyje. Tai gali lemti padidintą jautrumą temperatūros poveikiui.

Osteopatų asociacijos Profesinio tobulėjimo skyriaus vadovas Kelstonas Chorley konstatuoja, kad pataikaudami madai žmonės neretai pakenkia savo sveikatai.

Natasha Hatwell iš kompanijos „Bravissimo“ rekomenduoja moterims reguliariai tikrinti liemenėlės dydį, mat neretai jos dėvi šį apatinį drabužį su pernelyg mažais kaušeliais ir pernelyg didele apimtimi po krūtine. Dėl to visas svoris tenka pečiams, o tai sukelia nugaros skausmą. Specialistė ragina nepamiršti, kad bėgant laikui krūtinės apimtis dėl įvairių priežasčių gali kisti.

O štai kelnaitės su juostele penktadaliui moterų dėl trinties sukelia dirginimą. Šliurės gali deformuoti didįjį pirštą. Pernelyg aptemptos kepurės ir skrybėlės gali užspausti galvos kraujagyslės, dėl ko ją ims skaudėti.

Kalbant apie stipriosios lyties atstovus, turi susimąstyti kelnių kišenėje piniginę nešiojantys vyrai – šis įprotis gali tapti nugaros problemų priežastimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)