Vyras pasakojo, kad įstaigoje privalo lankytis kasmet. Kiekvieną kartą jį turi lydėti žmona, kuri yra priversta prašyti gydytojų, kad šie apžiūrėtų jos lauke laukiantį vyrą. Tačiau gydytojai nesutinka išeiti laukan, ragina prašyti praeivių pagalbos.

„Sveriu 140 kilogramų. Kas mane patampys? Tokioje įstaigoje turi būti užvažiavimas neįgaliesiems. Juk ne aš vienas toks žmogus esu“, – klaipeda.diena.lt. stebėjosi klaipėdietis.

Tuo tarpu Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos Klaipėdos II teritorinio skyriaus vedėjas Mindaugas Gylys tikina, kad registratūroje reikia tiesiog paprašyti kilnojamo panduso, apie kurį žino personalas. Jis aiškino, kad nuolatinio panduso nesiruošiama įrengti, nes kitų metų pradžioje įstaiga planuoja persikelti į naują pastatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)