Patinimui vis neslūgstant, ji kreipėsi į gydytoją, kuris jai išrašė antibiotikų. Vaistai nepadėjo, patinimas vis didėjo, darėsi vis raudonesnis, tad A. Kopp teko vykti į ligoninę. Paaiškėjo, kad ją reikia skubiai operuoti, praneša Theweek.com.

„Ačiū Dievui, į ligoninę kreipiausi laiku, kitaip būtų išsivystęs kraujo užkrėtimas“, – pasakė ji Kentukio televizijos kanalui WLKY.

Gydytojas Amitas Gupta pasakė, kad pūlinį greičiausiai sukėlė po oda per poras ir plaukų folikulus patekusios bakterijos.

„Būkite atsargūs, ir nepalikite plaukų gumučių ant riešų, nes gali kilti odos infekcija“, – įspėja dr. A. Gupta.

A. Kopp iš pradžių pagalvojo, kad jai įkando voras, tačiau paaiškėjo, kad jai atsirado trijų rūšių infekcija nuo plaukų gumutės. Moteris pasižadėjo niekada nenešioti gumutės ant riešo.

„Viskas galėjo baigtis daug blogiau, – pasakė ji televizijos kanalui. – Infekcijai patekus į kraują, gali ištikti koma, organizmas nustoja funkcionuoti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)