Trečiadienį F. Taunytės mobiliuoju telefonu atsiliepusi gera jos draugė teigė, kad F. Taunytė išvežta į reanimaciją. Tiesa, iki šiol ją ligoninėje slaugiusi moteris tikino, kad jos būklė buvo pakenčiama, F. Taunytė turėjo sąmonę, kalbėjo su aplinkiniais, tačiau teigė „pasikliaunanti medikai – esą jie žino, ką daro“.

Su F. Taunyte bendraujanti Goda Ferensienė DELFI pasakojo, kad F. Taunytė jai pasakojo blogai besijaučianti ir neplanavusi atvykti į Žurnalistų sąjungos senjorų susitikimą. Tačiau konkrečios informacijos apie gydytojos sveikatą G. Ferensienė neturėjo.

„Mes trečiadienį Žurnalistų sąjungoje turėjome senjorų susitikimą, tai aš išvakarėse skambinau, jinai sakė labai blogai jaučiasi ir neateis į susitikimą. Sakė labai blogai jaučiuosi, noriu atsigerti, bet negaliu atsistoti ir taip toliau“, - pasakojo G. Ferensienė.

F. Taunytė garsėja ypač aštriais ir sąmojingais pasisakymais apie dabartinę sveikatos apsaugos sistemą bei šiuolaikinę mediciną. Ji pati savo knygose, kurių yra išleidusi ne vieną, teigia, kad šiuolaikiniai žmonės per daug vartoja vaistų ir pataria, kaip gydytis žolelėmis bei liaudies medicinos priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (404)