Idėja labai paprasta – apkūniems žmonėms sunku ryžtis užsukti į baseiną ar sporto klubą, nes jie nerimauja dėl aplinkinių dėmesio.

Todėl „Downsize Fitness“ siūlo specialiai tokiems klientams sukurtas sąlygas. Beje, šiuose sporto klubuose niekur ant sienų nėra veidrodžių.

Specialistai pažymi, kad tokioje aplinkoje žmonės atsikrato ne tik nereikalingų kilogramų, bet ir nerimo, susijusio su sportavimu matant kitiems.

Visi „Downsize Fitness“ klientai sportuoja prižiūrimi specialistų – vedamos treniruotės, nustatoma dieta, sekama sveikatos būklė.

Treniruočių programos sukurtos atsižvelgiant į siekį koreguoti didelį kliento antsvorį, todėl gausu kardiotreniruočių, jėgos ir lankstumo pratimų, specialių užsiėmimų, skirtų pusiausvyros pojūčiui gerinti.

Treniruokliai taip pat specialiai sukurti stambiems klientams. Pavyzdžiui, čia esantys bėgimo takeliai yra platesni už standartinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)