Nuo susidariusio vakuumo lūpos ištinsta, padidėja dvigubai. Tokiu skausmingu būdu jaunuoliai siekia pamėgdžioti putlias Kylie Jenner lūpas. Paaugliai – ir vaikinai, ir merginos – įamžina savo paburkusias lūpas ir nuotraukas paskelbia „Twitter“ bei „Instagram“ svetainėse.

Tačiau ne visiems patinka šio drastiško eksperimento rezultatai:

Lūpų didinimo mada
„Aš susimoviau“, – rašo viena paauglė po savo „#kyliejennerchallenge“ asmenuke, o kita skundžiasi, kad po eksperimento atrodo bjauriai.

„Mano smakras atrodo kaip spuogas, o aš niekada nesijaučiau taip kvailai“, – prisipažino viena suirzusi paauglė.

„Padariau „#kyliejennerchallenge“ eksperimentą ir mano lūpos tapo violetinės“, – rašo kita.

Lūpos paburksta, nes dėl susidariusio vakuumo į jas priplūsta daug kraujo. Bėda ta, kad tokios jos išlieka kelias valandas ar net dienas. Keli eksperimento dalyviai skundėsi, kad su pasekmėmis teko gyventi ilgiau, nei tikėjosi.

Lūpų didinimo mada
Praeitą mėnesį šį triuką išbandė ir dvi seserys iš Islandijos, kurios lūpas „dailino“ prie jų prisidėjusios plaukų lako buteliuko dangtelį. Po eksperimento jos įspėjo kitus dalyvius nekartoti šio triuko, nes jų lūpos ištino ir sutrūkinėjo, aplink jas atsirado mėlynių.

Kylie Jenner - jauniausia Kardashian klano gražuolė. Dar daugiau nuotraukų, kaip paaugliams nevykusiai sekasi atkartoti šios žvaigždės lūpų putlumą, žiūrėkite ČIA.

Daugiau įdomių ir vertingų sveikatos, psichologijos naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje. Prisijunk ir apie viską sužinok pirmas!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)