Cerys tėvai visus likusius mergaitės gyvenimo metus kasmet gaus po 450 tūkst. svarų (1,8 mln. Lt) išmoką.

Antonio Singhą Boparaną nuteisė už neatsargų vairavimą 2008 m. balandį. Iš pradžių jam skyrė metų ir devynių mėnesių kalėjimo bausmę. Po pusės metų nelaisvės jį lygtinai paleido.

Mergaitės tėvai Tracy ir Garethas Edwardsai siekė griežtesnės bausmės už neatsakingą vairavimą.

2006 m. lapkritį A. S. Boparanas važiavo beveik 113 kilometrų per valandą greičiu ir trenkėsi į Cerys tėvų automobilį, mergaitei tada tebuvo 11 mėnesių. Po avarijos ji galėjo kvėpuoti tik su specialiu aparatu, jai prireikė daugelio operacijų ir slaugos visą parą.

Prieš ketverius metus A. S. Boparano draudimo kompanija ir Edwardsų šeima preliminariai susitarė dėl 800 tūkst. svarų (3,2 mln. Lt) kompensacijos. Galutinį susitarimą patvirtino Birmingemo aukštesnysis teismas.

Avarijos metų milijonieriaus sūnui A. S. Boparanui buvo 19 m. Jis ir jo tėvai nuoširdžiai apgailestauja dėl avarijos ir jos pasekmių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)