„City Evening News“ praneša, kad mergaitė ir kūdikis yra sveiki, tačiau jos tėvai pateikė skundą policijai.

Pagal Kinijos įstatymus, lytiniai santykiai su jaunesniu nei 14 metų vaiku yra oficialiai laikomi išprievartavimu.

Palatos medicinos sesuo pasakojo laikraščiui, kad mergaitės šeima yra iš netoliese esančio Songyuan miesto, kuriame gyvena maždaug trys milijonai žmonių ir kad ji „atrodė labai subrendusi“, tačiau neaišku, kaip mergaitė pastojo.

Ligoninė atsisakė komentuoti šį atvejį.

Visoje Kinijoje buvo pradėta kampanija, skirta šios šalies vaikų nekaltumo išsaugojimui, buvo uždraustos visos seksualinio turinio interneto svetainės. Vidurinės mokyklos moksleiviai dažnai yra laikinai nušalinami nuo pamokų arba pašalinami iš mokyklos, jei įtariama, kad jie palaiko lytinius santykius.

Vis dėlto kritikai nurodo, kad norint sumažinti greitai augantį paauglių abortų skaičių, reikia tinkamo lytinio švietimo. Remiantis vienos Šanchajaus ligoninės statistika, beveik trečdalis visų abortų yra atliekami mokyklos moksleivėms.

Praėjusiais metais Čončingo miesto klinika buvo sukritikuota, kai reklamavo abortus už pusę kainos visoms merginoms, turinčioms mokinio kortelę.

Reklamose „Mokinių priežiūros mėnesis“ buvo pavaizduota moksleivė, dėvinti uniformą, mojanti ranka ir sakanti „Aš esu mokinė, aš turiu ypatingas teises.“

Manoma, kad pati jauniausia kada nors kūdikį pagimdžiusi mergaitė buvo Lina Medina iš Peru, kuri 1939 m. pagimdė, būdama penkerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)