Sekmadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pasidalinęs įrašu, A. Tapinas rašė, jog šiuo metu jį kankina užgulta nosis ir lengvas galvos skausmas, tačiau bjauriausias etapas – kaulų laužymas – jau praėjo, tad pagaliau buvo galima išsimiegoti.

„Ir aš suprantu, kad medikų patarimai ir prašymai pasisaugoti jau visiems atsibodo ir mes pavargome nuo tos nuolatinės covidinės įtampos.

Bet visiems krepšinio sirgaliams arenose, visiems, kurie veržiasi į prekybos centrus ir vaikšto juose nusismaukę kaukes (nepatikėsit, bet Klaipėdos Akropolyje 80 proc. tokių) ir visiems, kurie apskritai piktinasi, kad kaukės varžo jų laisvę, aš noriu pasakyti vieną dalyką:

Kol kas man tai buvo tik dvi naktys. Kai laužo visą kūną. Rankas, kojas, nugarą. Kai tu vartaisi ir vartaisi, keisdamas pozas, kad kaip nors rastum tą išganingą, kur bent penkias minutes neskaudėtų ir būtų nors kažkiek ramybės, kai geri tabletes, bet jos nieko nepadeda. Nei pirmą nakties. Nei antrą nakties. Nei trečią. Nei ketvirtą. Ir ryto sulauki tarsi tave būtų tris kartus pervažiavęs volas su itin neblaiviu piliečiu už vairu. Ir visai nelauki dar vienos tokios nakties.

Ir čia man dar kol kas yra viena švelniausių šito „draugo“ formų. Bet neleiskit savo šventei sustoti. Tas netrukus būsiantis 1000 užsikrėtimų per dieną tikrai ne rodiklis“, – ironizavo A. Tapinas.

„Delfi“ primena, kad sekmadienį Lietuvoje buvo nustatyti 603 nauji koronavirusinės infekcijos atvejai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (428)