Pacientų nepriima Vaikų ligų ir Neurologijos skyriai, neteikiamos daugelio specialistų konsultacijos.

Gydytojai išėjo atostogauti, o jų pakeisti nėra kuo. Ligoninės vyr. gydytojas Aivaras Šlekys nenusimena – vasarą tokia padėtis medikams įprasta, ir nuo pirmadienio pats planuoja atostogauti.

Tačiau rajono gyventojai, kuriems žūtbūt reikia medicininės pagalbos, mano kitaip ir ištuštėjusius medikų kabinetus vertina kaip neatsakingą sprendimą.

„Ar mes, sumokėdami tiek sveikatos draudimo mokesčių, dar turime sukti galvas, iš kur ligoninei paimti gydytojų konsultantų? Tam yra ligoninės administracija, savivaldybė – šios įstaigos steigėja, tai gal jie ir privalėtų atsakyti. Suprantama, atostogų reikia visiems, bet ar tikrai neįmanoma surasti bent jau pavaduojančių daktarų“, – piktinosi moteris, išsakiusi nuoskaudas redakcijai ir su garbaus amžiaus tėvu iš ligoninės konsultacinės poliklinikos grįžusi į gana atokų rajono kampelį.

Rugpjūtį Jurbarko ligoninės konsultacinėje poliklinikoje nedirba neurologas, urologai, nėra nė vienos iš dviejų endokrinologių, atostogaus akių ligų gydytoja, darbo dienomis nekonsultuojami vaikai, nepriimami ligoniai ir į Neurologijos skyrių.