VVKT specialistai primena, jog oficiali ir teisinga informacija apie vaistus skelbiama tik Tarnybos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Taip pat įspėja, jog kitose interneto svetainėse pateikiama informacija apie vaistus gali būti nebeaktuali, netiksli ar pasenusi, tad ja pasitikėdami žmonės rizikuoja savo sveikata.

Visuomenės patogumui nuo liepos 1 d. Tarnybos interneto svetainėje Vaistinių preparatų informacinėje sistemoje (VAPRIS) atskirai bus pradėta skelbti vaistų, registruotų LR vaistinių preparatų registre, pakuočių lapelių informacija. Pakuotės lapeliai į sistemą bus įkeliama palaipsniui. Tikimasi, kad tai palengvins vaistininkų darbą, kai parduodant vieną vaistų plokštelę, privalu pirkėjams pateikti pakuotės lapelį lietuvių kalba. Gyventojai reikalingą informaciją apie savo vartojamus vaistus nuo šiol taip pat galės rasti greičiau ir paprasčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)