Liudininkų teigimu, prie gydytojo kabineto durų buvę žmonės ir gydytojai bandė moterį gaivinti. Iš pradžių ji atgavo sąmonę, bet vėliau vėl neteko. Moterį suskubo gaivinti ir atskubėjusi greitoji, deja, nesėkmingai.

Tai, kad Antakalnio poliklinikoje sausio 3 dieną mirė pacientė, portalui „Delfi“ patvirtino ir šios įstaigos komunikacijos koordinatorė Rūta Vanagienė. Anot jos, pacientė konsultuota skubos tvarka.

„Pacientė atvyko į įstaigą pas šeimos gydytoją ir įvertinus būklę skubos tvarka nukreipta gydytojo kardiologo konsultacijai. Konsultacijos metu pasireiškus gyvybei grėsmingai būklei, pacientei teikta skubioji medicinos pagalba ir dėl būtinybės stacionariniam gydymui iškviestas greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Deja, po ilgiau nei valandą trukusio gaivinimo pacientės gyvybės išgelbėti nepavyko.

Reiškiame gilią užuojautą pacientės artimiesiems“, – rašoma R. Vanagienės portalui „Delfi“ atsiųstame atsakyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)