„4 Tauragės medikai turėjo laikinai izoliuotis.

Sekmadienį (kovo 29d.) Šilutės rajono greitoji medicinos pagalba į Tauragės ligoninę, dėl sveikatos sutrikimų atvežė Šilutės rajono gyventoją. Pacientas gydytas Anesteziologijos-reanimacijos skyriuje ir po 1 val., reanimobiliu pervežtas į Klaipėdos Jūrininkų ligoninę, kurioje po tyrimų jam nustatyta COVID-19 infekcija. Medikų personalas priėmimo skyriuje dirbo su visomis apsaugomis. Pacientą prižiūrėję gydytojai taip pat buvo su apsaugomis, tačiau dėl visų saugumo nuspręsta, kad 4 asmenys turi izoliuotis. Tikėtina personalo užsikrėtimo galimybė - minimali. Darbuotojų sveikatos būklė bus stebima pagal SAM patvirtintus normatyvus. Epidemiologinį tyrimą atlieka Klaipėdos Nacionalinis visuomenės sveikatos centras, – feisbuke rašo D. Kaminskas.

– Dėl sumažėjusių planinio darbo apimčių reanimacijos skyriaus darbas ir toliau užtikrinamas, Tauragės ligoninė dirba įprastiniu karantinui rėžimu, kai visus pacientus priima kaip potencialiai virusinius.

Įdomiausia tai, kodėl Šilutės GMP buvo nurodyta vežti pacientą į Tauragę, o ne kaip paprastai į Klaipėdą, kurį jau po valandos vis tiek reikėjo pervežti į Klaipėdą."

Primename, kad iki trečiadienio Tauragės krašte yra žinomi du koronaviruso atvejai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)