Jos naujausias nėštumas yra dirbtinio apvaisinimo, kuriam buvo naudojama tiek donoro sperma, tiek donorių kiaušialąstės, rezultatas.   

A.Raunigk, kuri yra nėščia 21 savaitę, teigė patyrusi „šoką“, kai tyrimas ultragarsu parodė, kad ji laukiasi ketvertuko.   

Jos ginekologė iš pradžių pasiūlė jai pašalinti vieną ar daugiau embrionų, bet moteris atsisakė.

Anglų ir rusų kalbų mokytoja, vėliau šiais metais turinti išeiti į pensiją, sakė nusprendusi susilaukti dar daugiau vaikų, nes „vis dar yra sveika“ ir pajėgi juos prižiūrėti.   

„Nemanau, kad turėsiu kokių nors problemų“, - teigė ji. 

Ketvertuko mamos namie lauks dar 13 vaikų
A.Raunigk iš Berlyno jau buvo patraukusi Vokietijos žiniasklaidos dėmesį, kai būdama 55 metų susilaukė dukters Leilos.

Vokietijos žiniasklaidai ji sakė negalvojanti apie tai, kokia bus jos ateitis po penkerių metų, kai augins ketvertuką ir paauglę dukrą, nes yra įsitikinusi, kad bus sveika.   

13 vaikų, iš kurių vyriausiasis yra 44 metų, ji susilaukė nuo penkių skirtingų vyrų ir jau turi septynis anūkus.   

Ji gynė savo sprendimą gimdyti tokiame amžiuje, teigdama: „Manau, kad reikia spręsti pačiai, o ne klausyti, ką sako kiti“. 

Šiuo metu vyriausia moteris, susilaukusi ketvertuko, yra Merryl Fudel, kuri keturis kūdikius gimdė būdama 55 metų.   

Tuo tarpu vyriausia moteris, susilaukusi kūdikio, yra indė Omkari Panwar, kuriai, kaip manoma, gimdymo metu buvo 70 metų.

Daugiau įdomių ir vertingų sveikatos, psichologijos naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje. Prisijunk ir apie viską sužinok pirmas!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)