Pirmą kartą šis tekstas publikuotas 2021 metais, gruodžio 27 dieną.

Žarnyno valymas (toksinų šalinimas, gleivinių šveitimas, apatinės čakros išlaisvinimas) būna dviejų tipų: be atgailos – vanduo teka kūno angomis fiziologine kryptimi, ir su pastarąja – vanduo teka prieš fiziologinę kryptį. Pirmu atveju geriama daug vandens, tai labai protingas sprendimas, skaidulų – irgi neblogas variantas, detoksikacinių mišinių ir glotnučių (kol į juos įeina tik kitaip nevalgomi šakniavaisiai, uogos ir stiebai patyrę trintuvo genocidą – irgi viskas neblogai) ir vidurius laisvinančių vaistų – jau nieko gero.

Skysčių ir skaidulų vartojimas per burną tikrai neblogas būdas nepadidinti kalorijų skaičiaus ir fiziologiškai padidinti žarnyno motoriką bei sumažinti cheminį jo apkrovimą. Tuo metu vidurius laisvinantieji vaistai nedaro to fiziologiškai, sukelia spazmus ir išvaro per daug elektrolitų, be to, sukelia pripratimą dažnai vartojant. O būti priklausomam nuo vaistų, suteikiančių galimybę pakakoti – niūriausia galima priklausomybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)