Cole`as Prochaska iš Pietų Karolinos per šią sveikatingumo misiją atsikratė stulbinančio antsvorio – 152 kg, tačiau sulieknėjus jam liko šiek tiek odos pertekliaus.

C. Prochaska, kuris savo lieknėjimo kelionę dokumentavo socialiniuose tinkluose, neseniai tviteryje pasidalijo savo nuotrauka be marškinėlių, rašo ladbible.com.

„Labai sunku dalytis nuotrauka be marškinėlių, bet nuėjau labai toli. Minus 152 kilogramai! Dauguma manimi netikėjo, bet aš pats tikėjau savimi. Ačiū už įkvėpimą, bičiuliai“, – parašė jis šalia nuotraukos.

Daugelis „Twitter“ vartotojų sveikino vyrą su milžinišku pasiekimu, o vienas asmuo parašė: „Koks karys. Pagarba“.

Kitas pažymėjo: „Štai kaip atrodo pergalė. Cole`as priklauso elitui – 1 proc. iš 1 proc. žmonių, sugebėjusių pakeisti savo fizinę išvaizdą. Galiu lažintis, kad jo kraujo tyrimai yra ne ką mažiau įspūdingi. Puikus darbas“.

Trečias žavėjosi: „Nesvarbu, kokį nerimą jauti, dalindamasis šia nuotrauka, žinok, kad ji pasakoja nuostabią ryžto, atkaklumo ir pasiekimo istoriją!“

Vyras prisipažino, kad pakeisti savo gyvenimo būdą nusprendė maždaug prieš dvejus metus, nes nenorėjo susirgti diabetu ir „mirti jaunas“.

Taigi jis pradėjo intensyviai lankytis sporto salėje, „teisingai“ maitintis ir kasdien nueiti bent 10 tūkst. žingsnių.

C. Prochaska pažymėjo, kad kitas jo fizinės transformacijos žingsnis bus kūno modeliavimo operacija.

Kūno linijų dailinimo operacija – tai procedūra, kurios metu pašalinama nukarusi oda ir nereikalingi riebalai ir pagerinama po jais esančių audinių forma bei tonusas.

Šios operacijos dažnai atliekamos etapais ir gali užtrukti mėnesius ar net metus.

Remiantis 2020 metų plastinės chirurgijos statistikos ataskaita, šios procedūros kainuoja nuo 4 tūkst. iki 15 tūkst. JAV dolerių.

Ir šios operacijos tik populiarėja.

Amerikos plastikos chirurgų draugijos (ASPS) paskelbti duomenys rodo, kad 2018 metais Jungtinėse Valstijose buvo atlikta beveik ketvirčiu milijono daugiau kosmetinių procedūrų nei ankstesniais metais.

Anot ASPS metinės ataskaitos, 2018 metais JAV buvo atlikta daugiau kaip 17,7 mln. chirurginių ir minimaliai invazinių kosmetinių procedūrų, tarp kurių buvo pastebėtas ir kūno modeliavimo operacijų šuolis.

C. Prochaska sakė, kad jei draudimas nepadengs šių operacijų išlaidų, jis pradės rinkti lėšas per svetainę „GoFundMe“.

„Taip, operacijos bus kitas žingsnis. Tikiuosi, kad draudimas jas apmokės. Jei ne, kitu variantu gali tapti „GoFundMe“. Ačiū už gražius žodžius“, – rašė jis savo sekėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją