Toks renginys Lietuvoje vyks pirmą kartą, jo metu bus aptariamas platus spektras dantų protezavimo klausimų. Apie 70 lektorių iš daugelio Europos šalių, JAV, Kanados, Izraelio, Japonijos ir, žinoma, Lietuvos dalinsis žiniomis apie skaitmeninių technologijų, dirbtinio intelekto panaudojimą, aptars kompleksinius, su rekonstrukcinėmis chirurginėmis procedūromis susijusius gydymo atvejus, gydymo dantų implantais ypatumus ir komplikacijas bei apie kitus su dantų protezavimu susijusius klausimus.

Vygandas Rutkūnas

Taip pat bus aptariami veido protezavimo atvejai, pasidalinta platesniu požiūriu į apatinio smilkininio žandikaulio sąnario susirgimus. Vienoje vietoje bus galima pamatyti daugelį pasaulyje pripažintų savo sričių lyderių, iš jų pasimokyti ir gyvai su jais pabendrauti, aptarti tam tikrų paslaugų organizavimą Lietuvoje.

Dauguma pranešėjų yra ne tik praktikai, bet ir moksliniai lyderiai. Todėl renginio organizatoriai tikisi, kad konferencija turės didžiulę naudą ir Lietuvos mokslo institucijoms – abiems universitetams (VU ir LSMU), dantų protezavimo ikidiplominių studijų programų studentams, rezidentų ruošimui, esamiems ir būsimiems doktorantams, o taip pat pavyks užmegzti mokslinės partnerystės ryšius ir skatinti Lietuvos mokslo tarptautiškumą ateityje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją