„Jau pribrendo poreikis diskusijai apie galimybę keisti ne tik odontologinių paslaugų teikimą, bet ir jų finansavimą. Tai – labai aktuali tema, todėl džiaugiamės, kad diskusijoje dalyvaus ir Lietuvos politiką formuojantys asmenys – Sveikatos apsaugos ministerijos ir Seimo Sveikatos reikalų komiteto atstovai.

Savo patirtimi dalinsis patyrę specialistai – Europos odontologų tarybos prezidentas dr. Freddie Sloth-Lisbjerg, taip pat kolegos iš Vokietijos, Danijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Mūsų šalyje jau seniai nebuvo tokio masto diskusijos apie burnos sveikatos priežiūrą, o tai svarbu ne tik siekiant pagerinti paslaugų kokybę, bet ir pacientų sveikatą“, – sako Odontologų rūmų pirmininkė prof. dr. Vilma Brukienė.

Apskritojo stalo diskusija vyks spalio 28 dieną (penktadienį) Vilniuje. Visi norintys galės stebėti konferencijos tiesioginę transliaciją internetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją