„Matome labai didelį susidomėjimą 1819 linija, tad tikrai džiugina, kad norintys atsikratyti šio žalingo įpročio ne tik ieško pagalbos, bet ją ir suranda. Kol kas vienu metu dirba 2 konsultantai, pasitaiko, kad jie negali atsiliepti iš karto, nes vienu metu kartais skambina daugiau nei du suinteresuoti asmenys. Tad norime patarti visiems, kuriems nepavyko prisiskambinti iš pirmo karto, kad yra galimybė užsisakyti perskambinimą. Konsultantas pats jums paskambins, kai tik bus laisvas“, – sako Gražina Belian, Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės direktoriaus pavaduotoja, laikinai einanti direktoriaus pareigas.

Linijos konsultantės pastebi, kad pirmosios konsultacijos, kaip ir yra numatyta, dažniausiai ir užtrunka apie 45 minutes, nes jų metu norintys mesti rūkyti žmonės papasakoja savo argumentus, kiek yra motyvuoti realiai atsikratyti žalingo įpročio. Pirmųjų konsultacijų metu dažniausiai yra sutariama ir konkreti diena, nuo kada rūkantis asmuo atsisveikins su šiuo įpročiu.

Primename, kad Linija veikia: darbo dienomis: nuo 11 iki 19 val. Savaitgaliais: nuo 11 iki 14 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją