Šiemet mažieji skyriaus pacientai kartu su „Maxima LT“ gamybos meistrais ir tėveliais ruošė sveikus užkandžius ir turėjo galimybę pamatyti, kaip iš mažų sėklyčių „gimsta“ daržovės ir įvairūs žalumynai, rašoma pranešime spaudai.

„Kasmet laikas prieš Atvelykį mūsų fondui yra ypatingas – tuomet mes jau galime pasidžiaugti akcijos „Reikia draugų“ rezultatais, padėkoti visiems rėmėjams, partneriams, pirkėjams. Norime kiekvienam iš jų paspausti ranką ir pasakyti nuoširdų „ačiū“. Ši parama yra be galo reikšminga, kad galėtume tęsti pradėtus darbus ir imtis naujų iniciatyvų – pagerinti gydymosi sąlygas ligoninėje, nupirkti itin brangių vaistų ar trūkstamos medicininės įrangos“, - sakė paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ vadovė Eglė Mėlinauskienė.

Per praėjusius metus prekybos tinklas „Maxima“ savo pirkėjų dėka padėjo surinkti daugiau nei 61 tūkstantį eurų sergantiems vaikams. Minėta suma buvo suaukota kasmetinės „Reikia draugų“ akcijos „Maxima“ parduotuvėse metu įsigyjant aitvaru pažymėtą net 13-os gamintojų produkciją. Iš surinktos sumos 11 tūkst. eurų bus skiriama akies vėžį Šveicarijos klinikose besigydantiems berniukams Domui ir Laurynui.

Gerumo aitvarai onkologiniams ligoniams

„Norime pasidžiaugti savo klientų geraširdiškumu ir noru pagelbėti mažiesiems ligoniukams. Šiemet buvo paaukota rekordinė suma, kuri, tikimės, pagelbės ne vienam ligoniukui ir didžiuojamės, galėdami bent mažumėle prisidėti prie šios gražios akcijos“,- teigia MAXIMA LT, Komunikacijos vadovė Renata Saulytė.

Vaikų onkohematologijos skyriuje šiomis dienomis gydosi apie 30 vaikų, kurie ir susirinko į popietę. Jos metu „Maxima LT“ gamybos meistrai kartu su vaikais ir tėveliais ruošė sveikus užkandžius iš įvairiausių vaisių ir daržovių. Taip pat vaikai turėjo galimybę pamatyti, kaip iš mažų sėklyčių „gimsta“ daržovės ir įvairūs žalumynai. Kiekvienas vaikas gavo ir simbolinę dovanėlę – sėklyčių, kurias galės pasisėti ir užsiauginti įvairiausių daržovių ar gėlių.

Padėti mažiesiems Onkohematologijos skyriaus ligoniukams gali bet kuris šalies gyventojas ir dabar. Prisidėti galima šiais būdais: įmetant auką į didžiosiose „Maxima“ parduotuvėse įrengtas aukų dėžes, įsigyjant „Mamų unijos“ suvenyrų – puodelių, maišelių, atvirukų rinkinių („Maxima“ parduotuvėse Vilniuje - Ozo g. 25 ir Mindaugo g. 11) ar iki gegužės 1 d. skiriant 2 proc. GPM. Visos surinktos lėšos yra skiriamos nekompensuojamiems vaistams pirkti, psichologinei pagalbai šeimoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)