Savaime suprantama, kyla klausimų – ar įmanoma palengvinti fiziškai labai nemalonią būseną, kokiomis priemonėmis tai padaryti, ar yra būdų sustiprinti organizmą ir kokių prevencinių priemonių imtis, kad liga atsitrauktų visam laikui.

Į nosį lašino net ir svogūnų sultis

Skaitytoja, vilnietė Miglė pasidalijo su „Delfi“ asmenine patirtimi. Moteris pasakojo nuo vaikystės kasmet sirgdavusi sinusitu vėlyvą rudenį ar žiemą. Tai tęsėsi visą paauglystę ir vėliau – beveik iki 30 m.

„Jau būdama suaugusi, vos pajutusi pirmuosius slogos požymius, bandydavau skalauti nosį sūriu vandeniu, gerdavau daug žolelių arbatų, vandens su citrina ir medumi, kartą mėginau lašinti į nosį svogūnų sulčių – deja, imuninei sistemai nepavykdavo įveikti negalavimo, sloga nesitraukdavo ir pereidavo į sinusitą“, – pasakojo moteris. Galiausiai viskas baigdavosi antibiotikų kursu, išgijimu – deja, iki kito peršalimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)