Štai 25 didžiausios stiliaus klaidos, kurias daro Lietuvos vyrai:

1. Įliemenuoti švarkai ant stambių kūnų – madinga, be abejo, bet gerai atrodo tik ant liaunų 20-mečių modelių, nes tokie švarkai siuvami liekniems žmonėms.

2. Per ilgos kelnės – nejaugi tikiesi dar 5 centimetrus paaugti?

3. Trumpos puskojinės – kai užsimeti koją ant kojos pasirodo tavo blauzdos oda – blyški kaip virtos vištos mėsa. Ir šiek tiek gaurų. Ar tau pačiam patiktų toks vaizdas?

4. Per daug odekolono ar kvepalų – nes atmink, „mažiau yra daugiau“. Juk nori sugundyti merginą subtiliai, o ne ją apsvaiginti?

5. Marškinėliai su kompanijos pavadinimu ar reklaminiais užrašais – nes turbūt nežinai, kaip įrodyti, kad pakankamai uždirbi? Būdamas reklaminiu skydu? O gal tiesiog neturi jokio skonio, kad esi priverstas vilkėti savo kompanijos išduotą aprangą net ir laisvalaikiu?

6. Pernelyg dideli švarkai ir odinės striukės – ar viską perki „išaugimui“? Kaip pasakytų bet kuris siuvėjas, „svarbiausia, kad švarkas tiktų per pečius, visa kita prisiderins automatiškai“.

7. Marškinėliai su agresyviais šūkiais ir devizais – jei išties esi nusiteikęs ką nors pakeisti šiame pasaulyje, sukurk šeimą, pagamink Lietuvai vaikų, įsteik savo verslą, duok darbo kitiems ir mokėk mokesčius.

8. Mokyklos laikų šukuosenos – nebūk nuobodus.

9. Išlindęs virš kelnių apatinių kelnaičių kraštas su logotipu – žinoma, tai tavo asmeninis reikalas, kad nori nešioti kelnaites su kito vyro vardu ir pavarde.

10. Vaikščioti nuogu liemeniu be marškinių ar marškinėlių – tai nelabai padoru, nes daugumai
žmonių atviri krūtų speneliai tiesiog gadina apetitą.

11. Kaklaraištis ant prasegtos viršutinės marškinių apykaklės – taip, kaip jį nešioja politikas Gediminas Kirkilas. Jau daug metų suku galvą, klausdamas savęs – kam jis išvis tą kaklaraištį rišasi? Peršasi
išvada, kad politikas taip demonstruoja vieną iš marksistinės dialektikos dėsnių – „viskas yra kova“. Gėrio ir Blogio. Seno ir Naujo. Padoraus ir Laukinio.

12. Apdribusios kelnės su aptemptais marškiniais – kartu tiesiog nedera.

13. Grandinėmis prisegtos piniginės – nedemonstruok sostinės publikai, kad užaugai tarp ilgapirščių, nebijok, šiame pasaulyje gyvena ne vien vagys.

14. Nešiojama rankinė – pateisinama tik tuo atveju, jei esi ūkvedys ir privalai nešiotis didelį raktų ryšulį, kirvį, oblių ir ūkinio muilo gabalą. Tikro vyro daiktai sutelpa į telefoną ir korteles, o tai lengvai sutelpa į kišenes.

15. Panešioti balti marškinėliai – viskas gerėja „su amžiumi“. Išskyrus baltus marškinėlius.

16. Dideli žiedai ant pirštų – ką jais nori įrodyti?

17. Tos pačios spalvos marškiniai ir kaklaraištis – kam tada jį išvis rištis? Sviestas sviestuotas. Šiek tiek persistengta.

18. Polo marškinėliai, kurių rankovių galai nukarę žemiau alkūnių.

19. Marškiniai trumpomis rankovėmis ir kaklaraištis – pamaina „McDonald‘s“ jau baigėsi, išeini į padorų pasaulį.

20. Sportiniai akiniai nuo saulės ant viršugalvio – visada atrodys, kad neturi, kur jų dėti.

21. Akiniai nuo saulės tamsioje patalpoje – akiniai nuo saulės nėra blogai, bet jiems yra vieta ir laikas.

22. Suplėšyti džinsai – tokie nebemadingi, kad net vokiečiai jau jų nebenešioja.

23. Marškiniai su apykakle, išleista ant striukės apykaklės – nesižvalgyk į praeitį. Pasaulis niekada nebebus toks, koks buvo.

24. Platus kaklaraiščio mazgas – nežinau, kas patarė Andriui Kubiliui ir Eligijui Masiuliui tokius rištis, bet abiems esu sakęs, kad su tokia kombinacija jų veidai dvigubai išplatėja. Nepadeda ir karjerai, kaip pats matai... Be to, o kas išvis kada sakė, kad dideli kaklaraiščio mazgai yra gražu?

25. Batai su itin smailiomis arba kvadratinėmis nosimis – nieko praktiško, o visa kvaila mada kada nors baigiasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt