Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio žmona, pirmoji ponia Olena Zelenska savo feisbuko paskyroje rugpjūčio 15 dieną paskelbė nuotraukas, darytas lankantis vaikų stovykloje Karpatų kalnuose „Artek-Bukovel“.

Stovykloje O. Zelenska susitiko su šeimomis, auginančiomis globojamus vaikus, rašoma „Vakarų eksprese“. Ji taip pat susitiko su daugiavaikėmis šeimomis. Viena šeima užaugino dešimt, dabar augina aštuonis, kita augina septynis, kita – irgi net dešimt vaikų. Visos šios šeimos turėjo evakuotis dėl Rusijos karinės agresijos. Todėl atostogos ir stovykla jiems – šis tas ypatingo.

„Kraštovaizdžiai, gamta, nauji įspūdžiai – visa tai labai svarbu ir vaikams, kurie daug patyrė ir išgyvena, ir jų tėvams, kuriems teko išgyventi evakuaciją, ieškoti naujų namų ir saugumo savo artimiesiems. Tačiau net ir taikos metu išvykti kartu atostogauti tokioms gausioms šeimoms buvo nepasiekiama svajonė“, – sakė O. Zelenska.

Į susitikimą su vaikais ir jų tėvais pirmoji ponia atvyko apsirengusi kasdieniniu stiliumi. Ji mūvėjo mėlynus džinsus, vilkėjo baltus marškinius atraitotomis rankovėmis ir avėjo baltus sportinius batelius.

Į aukšto liemens džinsus sukišti balti marškiniai ir diržu įrėmintas liemuo labai priminė princesės Dianos stilių. Būtent į aukšto liemens džinsus sukištus marškinius ir odinį diržą ji rinkdavosi įvairiomis kasdieniškesnėmis progomis, susitikimams su vaikais bei slaugos namų gyventojais, labdaringos veiklos plėtrai. Šis pasirinkimas rodo paprastumą, yra tinkamas progai, tuo pačiu transliuoja amžiną eleganciją.

„Vogue“ ne kartą aprašė O. Zelenskos stilių, akcentuodami, kad iškilmingoms progoms ar oficialiems susitikimams su valstybių vadovais ji dažniausiai renkasi Ukrainos dizainerių kūrinius. Taip pirmoji ponia parodo lojalumą savo šalies kūrėjams ir palaiko Ukrainos mados rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją