Viena, kas akivaizdu, peržvelgus karščių kamuojamų vilniečių stilių – seniai neliko to „prastesnės šalies“ stiliaus komplekso, kokį buvo galima išvysti anksčiau. Trečiadienio vakarą „Delfi“ fotografo užfiksuoti vilniečiai atrodė it Italijos gatvių praeiviai. Vientisi deriniai, monochrominiai pasirinkimai, natūralios medžiagos ir šviesios spalvos. Stilinga, ne kitaip!

Kai kurie rinkosi laisvesnio kritimo drabužius, natūralaus lino palaidines. Tai, nė kiek ne mažiau, nei atviras rūbas, gelbsti nuo karščio.

Daugelis rūbus derino monochrominiu principu – vienas vilnietis, pasirinkęs juodus šortus, prie jų priderino juodus margintus marškinius ir juodą kepuraitę.

Vienas geriausių pasirinkimų – žydri dryžiai ir lengvas audinys. Toks rūbas bylote byloja apie vasarą, o kadangi dryžiai vertikalūs, dar ir aukština figūrą.

Fotografui pavyko užfiksuoti ir vyriško originalumo stiliaus ikona laikomą Sigitą Praspaliauską. Jis dėvėjo mėtų spalvos šortus, baltus apatinius marškinėlius ir grandinėlių raštu puoštus marškinukus.

Visą vilniečių stiliaus galeriją galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)