Testo rezultatai parodė, kad buvusi „Pinup girls“ narė visada atrodo stilingai, domisi mados naujienomis, tačiau aklai nepuola pirkti paskutinio mados „klyksmo“. Ieva tam visiškai pritaria. „Dažniausiai savaitę galvoju, ar man reikia drabužio. Jeigu po tiek laiko jis vis dar kabo parduotuvėje ir randu savo dydį, vadinasi, lemta, perku“, – pastebi žymi moteris.

Ieva pasakoja, kad nors ir domisi mados tendencijomis, pirmenybę teikia stiliui, todėl naują drabužį ar aksesuarą perka tik tuo atveju, jei jis išties patinka, dera prie jos asmenybės ir turimo garderobo. Moteris pažymi, kad būti stilingu apsimoka labiau nei būti madingu vien dėl finansinių aspektų.

„Manau, kad mada šiais laikais kainuoja daug daugiau nei stilius. Jei žmogus yra sukūręs savo stilių, jam užtenka kiekvieną sezoną papildyti jį keliais madingais aksesuarais – taip stengiuosi daryti ir aš. Taip pat laikausi tos nuomonės, kad geriau įsigyti vieną brangesnį, bet kokybišką drabužį, nei tris pigesnius, kuriuos teks greitai išmesti“, – sako I. Mackevičienė.

Stilingoji atlikėja teigia, kad jos apranga kinta priklausomai nuo nuotaikos – kartais Ievai patinka rinktis sportinį stilių, o kartais pirmenybę ji teikia klasikiniams ar moteriškumą pabrėžiantiems drabužiams. Moteris pastebi, kad nepriklausomai nuo metų laiko ji itin mėgsta juodus, tamsiai žalios, chaki, pilkos spalvos drabužius ar aksesuarus.

I. Mackevičienė – viena iš 10 000 madai neabejingų lietuvių, kurie jau išsprendė prieš kelias dienas pristatytą virtualų Stiliaus testą. Testą sudaro po 10 klausimų vyrams ir moterims, jiems atsakyti tereikia 5 minučių. Atlikus testą pateikiamas dizainerės A. Kuzmickaitės įvertinimas ir patarimai. Kovo pradžioje testo rezultatai bus apibendrinti siekiant nustatyti lietuvių stiliaus įpročius.

Ievos Mackevičienės rezultatai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)