Raudonuoju kilimu žengusios vakaro viešnios rodė vieną už kitą geresnius apdarus – nuo įspūdingų vakarinių suknelių iki elegantiškų blizgių kostiumėlių.

Tiesa, yra kelios įvaizdžio detalės, kurios didelio masto renginiuose išskiria iš minios, prikausto susirinkusiųjų žvilgsnius ir pasiteisina beveik šimtu procentų. Tai – seksualūs, vulgarumo ribos neperžengiantys skeltukai ir subtilios iškirptės.

Vis dėlto, jei šie du akcentai yra „suplakti“ viename derinyje, rizikuojate šmėžuoti prasčiausiai apsirengusių svečių gretose. Riba tarp skoningo ir neskoningo įvaizdžio plonytė, tad jei nemokate laviruoti, teks pasikliauti auksine taisykle: arba gilus skeltukas, arba gili iškirptė.

Visa laimė, Lietuvos šou pasaulio atstovai mokosi iš savų ir svetimų klaidų, todėl prasto įvaizdžio apraiškų ant raudonojo kilimo su metais vis mažėja. O iškirptės, net jei jos ir itin gilios, dažniausiai atrodo subtiliai, nepretenzingai ir elegantiškai.

Žvilgtelėkite į DELFI Stilius nuotraukų galeriją ir patys įvertinkite viešnių įvaizdžius:

Daugiau svečių įvaizdžių pamatykite šioje galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)