Jei kraustotės iš proto dėl Taylor Swift, be abejonės žinote, kad pastarasis metas jai nebuvo ypač lengvas. Vien jau išsiskyrimas su Joe Alwynu ką reiškia! Visgi atrodo, kad žvaigždė nesiskandina sielvarte. Kitaip argi galėtų pramogauti su draugais Niujorko restoranuose ir dar atrodyti taip puikiai nusiteikusi?

Pakili nuotaika tiesiog akivaizdi. Dėmesio vertas ir neprastas įvaizdis – iš pažiūros kasdienis, bet vis tiek žavingas: pečius apnuoginanti dekoltuota palaidinė, drugelio aplikacija papuošti džinsai ir blizganti rankinė.

Visgi didžiausių liaupsių verti batai – valiūkiški, bet rafinuoti „Mary Jane“ stiliaus aukštakulniai.

Per keltį dirželiu susegami juodi bateliai kvadratiniu priekiu ir į apačią platėjančia pakulne. Vintažinį apavo stilių pabrėžia subtili metalinė sagtelė ir lakuotas paviršius. Beje, parduotuvės siūlo ne tiktai juodus šio modelio batus: yra ir mėlynų, auksinių bei kitų spalvų, rašo instyle.com.

Užvis nuostabiausia tai, kad net T. Swift pasirinktus aukštakulnius galima lyginti su lėliškais dirželiu susegamais žemakulniais (juk būtent toks ir yra klasikinis „Mary Jane“ modelis), kuriuos, tikėtina, avėjote vaikystėje. Vis dėlto senamadišku šio modelio tikrai nepavadinsi, juolab kad apie jį vis primena ryškiausios Holivudo žvaigždės.

Pavyzdžiui, Kelly Ripa sidabriškai žaižaruojančius „Mary Jane“ modelio batelius ne per seniausiai pasirinko kaip įvaizdžio akcentą. Žavingoji Amal Clooney įtikino, kaip puikiai galima atrodyti su smailianosiais, o Gigi Hadid veikiausiai pats mieliausias puantus primenantis variantas. Niekaip neišeina nepaminėti ir Sarah‘os Jessicos Parker – ji kone kasmet primena apie šio stiliaus batelius.

Prie „Mary Jane“ gerbėjų prisijungė ir Katie Holmes. Argi dar trūksta argumentų, įrodančių, kad „Mary Jane“ – dirželiu susegami lėliški bateliai – aktualiausia apavo tendencija 2023-iaisiais?

T. Swift pasirinktas modelis puikiausiai dera prie bet kurio pavasarinės aprangos ansamblio, kad ir prie džinsinio sijono bei klasikinių baltų marškinių. Jeigu mūvėsite pėdkelnes ar kojines, atrodysite elegantiškai, o užsimetusi švarką – dalykiškai.

Svarbu paminėti ir tai, kad tokio modelio bateliai yra neįtikėtinai patogūs. Jei būtų kitaip, argi T. Swift marširuotų Niujorko gatvėmis su 10 cm aukščio kulnais? Kad apavas patogus, tampa akivaizdu vien tik į jį pažvelgus – masyvi pakulnė, platforma, pakankama erdvė pirštams ir koją prilaikantys dirželiai kalba patys už save.

Reziumuojant galima pasakyti, kad vintažinio stiliaus aukštakulniai – tai universalūs, dailūs ir patogūs batai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją