Lyg ir nieko nauja, kad muzikos festivaliuose gali dažnai pamatyti merginas, avinčias kaubojiško stiliaus aulinius. Juk tai bohemiško ir kantri stilių detalė. Trumpi subtilesnio dizaino kaubojiški aulinukai - visoms gerai pažįstamas ir mažai stebinantis variantas. Tokie batai kasdieniam įvaizdžiui suteikia stilingo atsainumo ir intrigos.

Vida Press nuotr.

Aulinukai: MANUFACTURE D'ESSAI, BELMONDO, PRETTY NANA, membershop.lt

Sezono netikėtumas - ryškiaspalviai ir superilgi kaubojų batai, tokius, pripažinkim, išdrįstume avėti ne visos. Nenuostabu, kad akis badančius ilgaaulius pamėgo mados dievaitės, nuo Lady Gagos iki pasaulinio garso mados tinklaraštininkių, pavyzdžiui, Annos Dello Russo. Tiesa, Gaga pastaruoju metu lyg apsėsta kaubojiškų batų mados, juos traukia vienus po kitų it iš gausybės rago.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Aulinukai: CREAM DELUXE, MANUFACTURE D'ESSAI, JOANNA&PAOLA, membershop.lt

Vida Press nuotr.

Rudens sezoną batelių lentyną papildžiusi kaubojiškais aulinukais nesigailėsi. Žinoma, rinktis superekstravagantiškų nesiūlome, nebent planuoji sužibėti renginiuose. Jei ieškai kasdienai tinkančių Laukinių Vakarų stiliaus batų, atkreipk dėmesį į neutralias ir žemės spalvas, matinę ar verstą odą, neapsunkintą dizainą. Jei nori išsiskirti iš minios, lai bateliai būna įdomesni, bet nepersūdyti. Pakaks ilgesnės bato nosies, faktūrinės arba raižytos odos, odinių kutų.

Vida Press nuotr.

Aulinukai DONNA PIU, membershop.lt