„Mieli draugai ir partneriai, daugelis žinote, kad „DressX“ įkūrė Ukrainos kūrėjų komanda. Per pastaruosius pusantrų metų mūsų komanda išaugo, dirbame įvairiose pasaulio šalyse, tarp jų: JAV, Rusijoje, Prancūzijoje, Maroke, Rumunijoje, Ispanijoje, Lietuvoje, Kazachstane ir Dominikos Respublikoje. Suteikiame platformą dizaineriams ir talentams iš viso pasaulio susivienyti kuriant skaitmeninę madą ir skleidžiant kūrybiškumą. Visi pasisakome už Ukrainą. Kai kurie mūsų komandos nariai ir jų šeimos šiuo metu yra Ukrainoje. Nerimaujame ir dėl savo draugų, ir dėl visų ukrainiečių. Sukūrėme šią kolekciją kaip būdą pradėti paramos ir aukojimo kampaniją, skirtą padėti tiems, kurie gyvena Ukrainoje. Manome, kad jokia pasaulio šalis ar tautybė neturėtų dalyvauti karuose ir konfliktuose. Taika yra didžiausia mūsų vertybė, o žmonijos tikslas yra susivienyti, kai reikia pagalbos. Bendruomenės galia gali daryti stebuklus. Vienykimės ir darykime šiuos stebuklus kartu!“, – rašoma „DressX“ platformoje, kurioje dabar galima įsigyti Ukrainai paremti skirtos kolekcijos „Support Ukraine Collection“ virtualius drabužius ir aksesuarus.

Visos pajamos, surinktos už virtualius šios kolekcijos kūrinius, bus skirtos paremti Ukrainos žmones. „DressX“ taip pat siūlo nemokamą „Support Ukraine AR“ (papildytosios realybės) funkciją, kurią galima naudoti „DressX“ programėlėje. „Tikimės, kad taip galime susivienyti ir parodyti savo paramą Ukrainai šiuo metu“, – viliasi „DressX“.

Vienas populiariausių kolekcijos modelių – virtuali širdies formos suknelė „Peace“ (liet. Taika), nuspalvinta Ukrainos vėliavos spalvomis. Pirkdami šią suknelę, asmenys paramos fondui paaukoja 1000 dolerių. „Taikos“ suknelę jau įsigijo ne viena pasaulinio garso žvaigždė, nuo Madonnos, Cher, Adele iki grupės „Chilli Peppers“, taip pat ir daugybė mados tinklaraštininkių.

Kitas populiarus paramos kolekcijos rūbas – Ukrainos vėliavos spalvų džemperis, kurį „apsirengė“ Elonas Muskas, Jaredas Leto, Milla Jovovich ir kiti.

@dressx

Paaukoti Ukrainai įsigiję virtualius paramos kolekcijos „Support Ukraine Collection“ modelius galite čia: https://dressx.com/collections/support-ukraine-collection

Daugiau informacijos apie „DressX“ pradėtą paramos kampaniją rasite jų el. puslapyje.