Prieš ketverius metus jų sukurti natūralūs, be sveikatai kenksmingų sintetinių priemaišų gaminami „Tutu“ ledinukai suaugusius vėl priverčia pasijausti tarsi vaikais. „Kai sugalvojome gaminti saldainius, aš prisiminiau vaikystės kulinarinius bandymus, kuomet lydydavau cukrų ir iš jo mėgindavau išgauti kažką žymiai skanesnio“, - prisiminė S. Bagdžiūnė. Ant medinių šaukštelių išlieti ledinukai sudomino ne tik vaikus, bet ir suaugusius, labai greitai tapo populiaria dovana.

„Šiais metais būtent dovanoms sugalvojome specialius, šventinius „Tutu“ pasiūlymus, kuriuos pristatome mieste vykstančiose mugėse, skirtose specialiai šventinių dovanų ieškantiems. Tam idealiai tiktų „Aguonų gniūžtė“ - švelnus vanilės skonio saldainis su traškiomis aguonomis arba žaliasis „Švenčių medis“ yra iš saldžiarūgščio kalėdinių priekonių mišinio“, - naujoves pristatinėjo E. Brazdylytė.

Kaip teigiama pranešime, šiais metais kūrėjos pristatė ir verslo partneriams idealiai tinkančius dovanų rinkinius: dailiai supakuotose dėžėse sugulė vaisinių skonių originaliai pateiktų ledinukų bei ekologiškų arbatų šaukštelių rinkiniai.

„Per metus pagaminame apie 80 tūkstančių ledinukų, didžioji jų dalis iškeliauja į užsienio šalis. Kadangi saldumynai natūralių skonių ir išskirtinio dizaino, vis sulaukdavome verslo įmonių prašymų pagal specialų užsakymą paruošti saldžias dovanas jų partneriams. Šiemet tokių dovanų idėjas sugalvojome pačios”, - sakė S. Bagdžiūnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)