Į kurį skubėjo rinktis madai neabejingi svečiai, tarp kurių – stilistė Agnė Gilytė, žurnalo „L'Officiel Mada“ redaktorius Arnoldas Remeika-Bomberis, „AiMi“ kūrėja Aida Milašiūtė-Einorė.

Vakaro metu buvo pristatytas moteriškų drabužių prekinis ženklas „Balossa“, kurio kurėja – Šveicarijoje gyvenanti ir kurianti lietuvių dizainerė Indra Kaffemanaitė.

Dėmesio sulaukė ir prekinio ženklo „Flow Femme“ naujausia pavasario-vasaros kolekcija.

Prie naujų suknelių ir marškinių kolekcijų svečiai galėjo apžiūrėti ir autorinės juvelyrikos internetinės platformos „Miutto“ asortimentą. Renginio metu pristatyti naujas juvelyrikos ženklas „Marmarometry“ iš Graikijos ir papuošalai iš balto Thassos marmuro, kuris atspindi artėjančios vasaros nuotaikas.

Šventės metu kaimynystėje įsikūrusi Aisčio Mickevičiaus parfumerijos studija FUMparFUM pristatė naujausią namų kvapų seriją „Domestic Alchemist“ pasižyminčią grynomis minimalistinėmis natomis, įkvėpta gamtos.

Renginio svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)