Kaip Italijos stiliaus ikona išgarsėjusi moteris yra viena iš mados linijos „Attico“ įkūrėjų. G. Ambrosio siūlomi ansambliai dėmesį patraukia dėl ypatingų, ne kiekvieno vaizduotei įkandamų derinių.

Kaip rašoma svetainėje cupcakesandcashmere.com, kiekvienu atveju G. Ambrosio kuriamas įvaizdis kategoriškai paneigia nuostatą, kad palaidines ir švarkus būtina, atsižvelgiant į tam tikrus kriterijus, derinti su sijonais ar kelnėmis. Tuo nesunku įsitikinti peržvelgus šimtus šios ilgaplaukės internete publikuojamų nuotraukų.

Sportinio tipo bliuzoną, apsivilktą prie, pavyzdžiui, treningo kelnių, daugelis rinktųsi nebent savaitgalio iškylai. Tačiau G. Ambrosio prie jo drąsiai maunasi aptemptus džinsus ar plačias kelnes ir aunasi smailianosius aukštakulnius rizikuodama pažeisti bet kokias siektinas proporcijas.

G. Ambrosio įvaizdžiai:

Žvelgiant į G. Ambrosio dėvimus aprangos variantus, nesunku suprasti, kad sijonas – nepamainomas stilingo įvaizdžio komponentas. Jis tikrai gali atrodyti efektingai, nesvarbu, kokio ilgio būtų. Mini sijonus dizainerė linkusi derinti su lengvais teniso bateliais ir laisvokais marškiniais. Midi siluetai kiek labiau moteriški, derinami prie lakoniškų marškinėlių ir batų ne ypač aukštais kulnais, o maksi išsiskiria simetrija ir puikiai tinka tiek prie sandalų, tiek prie aukštakulnių.

Rožinė spalva nuo pat mažumės buvo viena iš G. Ambrosio mėgstamiausių. Rausvų apdarų ji nevengia tiek pozuodama žurnalui „Vogue“, tiek vaikštinėdama po Paryžiaus kavines. G. Ambrosio gebėjimas plazdančias rausvo atspalvio sukneles derinti su tamsiais masyviais žemakulniais ar sportbačiais eilinį kartą įrodo, kad derinti galima ir kontrasto principu – kad masyvūs elementai puikiai tinka prie moteriškumu dvelkiančių šilkų.

Jei G. Ambrosio drąsa jums imponuoja, ir pačios išmėginkite keletą įžūlių idėjų: rinkitės plėšytus, siuvinėtus ar aplikacijomis puoštus džinsus – juk jie kur kas įdomesni už įprastus. Tai patogus ir stilingas drabužis, kurį nesunku išmoningai suderinti su megztiniu ar marškinėliais.

Daugelis galvoja, kad prie raštuotų marškinių gali derėti tik lygaus audinio sijonas arba atvirkščiai. Tačiau G. Ambrosio noriai demonstruoja, kaip puikiai ir anaiptol ne nuobodžiai galima atrodyti su vienodų raštų komplektu. Tokiu atveju galima rinktis vientisos spalvos apavą, švarką ar rankinę.

Morning 🗼

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on Jan 27, 2017 at 12:08am PST

Kailiniams, G. Ambrosio supratimu, tenka ypatinga vieta – juk su jais net blankiausias įvaizdis įgaus neprilygstamo žavesio. Prie kailinių dizainerė siūlo derinti tamsius akinius ir talpias rankines.

Vinyl and fur, it's the ultimate fall season look. @mango #MANGOgirls #Mango

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on Nov 2, 2016 at 9:54am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)