Jame plaukų stiliaus tendencijas, ryškioms asmenybėms, pristatė plaukų dizainerių tandemas Adrianas ir Joana Pop, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Iš Rumunijos atvykusių plaukų meistrų kolekcija „Dandy lady“ – skirta stiprioms, nepriklausomoms, savo charakterį nebijančioms išryškinti moterims. Būtent asmenybė ir jos autentiškumas – pagrindinis šių dienų plaukų stiliaus fokusas. Šią tendenciją atskleidžia kolekcija, kuriai būdingi kontrastai tarp klasikinio kirpimo ir iššaukiančio kolorito, spinduliuojamos galios ir jautrumo, teikiamas dėmesys formai bei jos santykiui su spalva.

Plaukų dizaino šou

„Ši kolekcija aukština moteriškumą, pagerbia moterų stiprybę, nepriklausomybę ir tuo pačiu gebėjimą išsaugoti švelnumą, jautrumą. Kolekcijos pavadinimą pasiskolinome iš dizainerės Coco Chanel, dažnai vadintos „dandy lady“, buvusios ir išlikusios stiprios bei nepriklausomos moters simboliu“, – apie naujausią savo kolekciją pasakoja plaukų dizaineris Adrianas Pop.

Šou metu sukurti netradiciniai įvaizdžiai atskleidžia asmenybės autentiškumą ir pabrėžia drąsą būti laisvam ir išlikti savimi. „KEUNE“ kūrybos vadovė Edita Kavaliauskienė pastebi, jog kolekcijos koncepcija, siekis išryškinti autentiškumą atliepia šiuolaikines tendencijas:

„Kolekcija apdairiai apima klasikos elementus derina juos su drąsiais sprendimais ir leidžia žmogui išreikšti save per įvaizdį be jokių ribų. Kolekcijos pristatymo metu matėme kirpimus nuo klasikinio bob stiliaus, kuris pradėtas taikyti dar 3-iajame dešimtmetyje, iki šiuolaikinių sprendimų, būdingų gatvės madai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją