Šį sezoną ypatingas dėmesys skirtas parodoms, nutiesiančioms ribas tarp mados industrijos ir vizualiųjų menų. Pavasario mados savaitės sesijos šūkis – „mada yra menas“, o jos tema – etika ir darnus vystymasis.

Madų šou vyksta netikėtoje vietoje – biurų komplekse „Verde“. Susipažinkite su pirmąja naujai interpretuota vestuvinių suknelių kolekcija, kurią miesto erdvėse pristatė prekinio ženklo „Katya Katya“ dizainerė Jekaterina Šehurina (Jekaterina Shehurina).

„Katya Katya“ vestuvinių suknelių kolekcija

Kolekcijos stebėtojai galėjo pasinerti į prabangių ir kruopščiai sukurtų nėrinių ir raukinių pasaulį. Kiekviena suknelės modelis dvelkė romantika, elegancija ir rafinuotumu, o klasikinis nuotakos žavesys įgavo šiuolaikišką atspalvį.

„Katya Katya“ vestuvinių suknelių kolekcija

Nemaža dalis demonstruojamų suknelių – nesenstančių modelių siluetai. Dalį jų puošia lengvi apsiaustai, primenantys nuotakos veliumus. Kolekcijoje puikiai dera modernus dizainas ir klasikinės suknelės.

„Katya Katya“ vestuvinių suknelių kolekcija
„Katya Katya“ vestuvinių suknelių kolekcija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją