Penktadienio rytą paparacų nufotografuota Carole Middleton buvo kaip reikiant įsijautusi į močiutės vaidmenį, mat jos dukra Pippa visai neseniai susilaukė savo pirmojo vaikelio.

Į beveik 20 mln. vertės Pippos rezidenciją Čelsyje, vakarų Londone, C. Middleton atvyko vilkėdama oranžinės spalvos paltą ir dar kartą įrodė, kad vyresnio amžiaus moterims nėra nė vienos priežasties vengti tokių ryškių ir jaunatviškų spalvų.

Prie 250 eurų vertės „Boden“ paltas karališkosios šeimos gerbėjams tikrai turėjo būti matytas – sausio mėnesį juo jau buvo pasipuošusi Kembridžo hercogienė. Panašu, kad tiek motina, tiek dukra, turi išties panašų skonį drabužiams ir nė kiek nesidrovi vilkėti tokio paties modelio.

Mama – vienas svarbiausių žmonių K. Middleton gyvenime, tad kalbos apie jų neįtikėtinai stiprų ryšį yra ne iš piršto laužtos. Carole svarbiausiais momentais visada būna šalia dukters – savo įvaizdžiu ji niekada nenustelbia kunigaikštienės, tačiau vis vien išlieka pirmajame plane.

C. Middleton yra ištikima klasikinio stiliaus gerbėja. Jos garderobe – daug A silueto vienspalvių suknelių, preciziškai pasiūtų standaus audinio kostiumėlių ir nepriekaištingos kokybės paltų, kurie nebūtinai kainuoja apvalias sumas.

Ir nors dažniausiai Carole renkasi pakankamai saugią spalvų gamą – baltą, rausvą, pastelinę melsvą ir žalią spalvas, jos garderobe galima išvysti ir kur kas ryškesnių sprendimų.

Tereikia pažvelgti į ryškiai raudoną suknelę ar oranžinį paltą, kad suprastum, jog šiai moteriai nesinori spraustis į beformius ir blankius drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)