Atrodo, kad vilniečiai jau išsivadavo iš pilkos spalvos gniaužtų ir savo aprangą nudažė visomis vaivorykštės spalvomis.

Susirinkusiųjų garderobe dominavo ryškios spalvos, įdomūs drabužių kirpimai, išskirtinės tekstūros, aprangą puošė įvairūs užrašai.

Štai vienas vaikinas nutarė iš minios išsiskirti ne tik įmantriais marškiniais, bet ir ryškiai rožiniais plaukais, kurie minioje švietė iš toli. Kitas – kaklą ir kitas kūno vietas išmarginęs ornamentinėmis tatuiruotėmis.

Atkreipti visų dėmesį merginos rinkosi išskirtinius marškinėlius su užrašais, įvairiomis spalvomis margintas tampres ar pūstą tiulio sijoną.

Stilingas sostinės jaunimas
Stilingas sostinės jaunimas

Neapsieita ir be įdomių aksesuarų – sportinių rankinių ant juosmens, rankinių su kutais ar delninių su rožiniu kailiu. Disco saulės akiniai – puiki stiliaus detalė leidžianti išsiskirti.

Stilingas sostinės jaunimas
Stilingas sostinės jaunimas

Na, o kai pasirenkami krepšinio marškinėliai vietoj suknelės, prie kurių derinami ilgaauliai aukštakulniai – praeivių žvilgsniai garantuoti. Apnuogintas pilvukas taip pat vienas geresnių variantų likti pastebėtam. O jei po džinsiniu švarkeliu vilki seksualią sportinę aprangą – savo įvaizdžio originalumu galima nokautuoti visus.

Pasižvalgykite, kaip dabar rengiasi madai ir stiliui neabejingas sostinės jaunimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)