Šiaulių bulvaras

Bulvare apstu įvairiausių stilingų parduotuvių, butikų, kavinių ir barų, pramogas ir paslaugas siūlančių centrų. Tad nenuostabu, kad net ir darbo dieną bulvare galima sutikti daugybę žmonių. Saulėtą popietę vaikštinėjant ir fiksuojant praeivius, ėmė ryškėti tendencija, jog šiauliečiai - stilingą aprangą pamėgę lietuvaičiai. Be to, drąsūs ir mielai pozuojantys prieš fotoobjektyvą.

Įdomu ir tai, kad stilingai apsirengęs bulvare vaikšto ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus miestiečiai.

Sulaukę dėmesio iš DELFI Stiliaus, šiauliečiai tuoj pat pristatė savo aprangos derinius ir džiaugėsi galimybe pasirodyti visu gražumu.

Štai net penkios šiaulietės buvo pasipuošusios ryškiai rožiniais drabužiais. Kitos drąsiai rinkosi ir raudonos spalvos derinius. Tokia spalva buvo nudažyti net vienos merginos plaukai.

Šiauliečių stiliukas
Šiauliečių stiliukas

Sutikome ir stilingai atrodančias mamas, bulvaru stumdančias vežimėlius, ir puikiai laisvalaikio drabužiais pasipuošusias, keturkojus augintinius vedžiojančias, merginas.

Taip pat stilingus drabužius pamėgę ir vyrai.

Belieka pripažinti, kad Šiauliuose gyvena stilingą aprangą ir išskirtinumą mėgstantys žmonės.

DELFI Stilius galerijoje žiūrėkite, kaip darbo dieną apsirengę miesto centre vaikšto šiauliečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)