Neseniai aktorė Julia Roberts, daugeliui pažįstama iš tokių filmų kaip „Graži moteris“, „Noting Hilas“ ar „Erina Brokovič“, lankėsi Niujorke. Čia ji dalyvavo televizijos pokalbių šou „The Late Show with Stephen Colbert“ ir reklamavo naują filmą „Gaslit“, kuriame vaidina kartu su aktoriumi Seanu Pennu.

Julia Roberts

Prie studijos fotografai J. Roberts užfiksavo vilkinčią pastelinio geltonio klasikinį kostiumėlį ir avinčią juodus oksfordų stiliaus batelius. Šis elegantiškas įvaizdis, nors atrodytų toks paprastas, atspindi net penkias 2022 m. pavasario ir vasaros sezono tendencijas.

1. Spragintų kukurūzų geltonis

Pirmąją tendenciją atspindi Julios Roberts pasirinkta įvaizdžio spalva. Spragintų kukurūzų geltonis – tai jaukus pastelinis atspalvis. Madingas jis buvo ir praėjusiais metais, tačiau tada šį geltonį pastebėjo dar nedaug dizainerių. Šiam pavasario sezonui gaivią geltoną spalvą siūlo mados namai „Max Mara“, „Bottega Veneta“, „Chloe“, „Blumarine“, „Prada“, „Roberto Cavalli“ ir kiti. Ypač madingi šios spalvos dviejų dalių ansambliai ir kostiumėliai.

2. Elegatiški kulotai

Antroji tendencija – J. Roberts mūvėtos kelnės. Vietoje klasikinių kostiuminių kelnių ji pasirinko elegantiškus platesnio silueto kiulotus. Tokio tipo kelnes išvysite „Giorgio Armani“ ir „Max Mara“ 2022 m. pavasario-vasaros kolekcijoje, safario stiliaus kiulotus pristatė „Louis Vuitton“, o sportinio – „Tom Ford“.

3. Vienspalviai deriniai

Tendencija galima pavadinti ir vienspalvį J. Roberts derinį, šį sezoną nuo... iki... tos pačios spalvos deriniai yra be galo madingi. Madistės renkasi įvairiausias spalvas, nuo švelnių pastelinių iki ryškių ir žaismingų tonų. Vienspalvius neoninius derinius naujose kolekcijose pasiūlė mados namai „Versace“ ir „Dior“, koralų atspalvio ir ryškius geltonus – „Chanel“, pastelinius rausvus ir žydrus „Fendi“, gelsvus – „Max Mara“ ir „Chloe“, o romantiškos violetinės spalvos – „Jonathan Simkhai“, „Simone Rocha“ ir „Christian Cowan“.

4. Oksfordo stiliaus bateliai

Atkreipkite dėmesį į Julios Roberts avėtus batelius, pagamintus „The Office de Angela Scott“. Šie oksfordai kvadratinėmis pakulnėmis kužda apie dar vieną tendenciją. Kurį laiką mados padangėje laikėsi loaferų mada, tačiau populiarėja ir elegantiški suvarstomi oksfordų stiliaus bateliai. Nors tokie siejami su vyrišku garderobu, prie moteriško jie irgi puikiai prigis, suteikdami įvaizdžiui solidumo. Šį sezoną madingi ne tik klasikiniai oksfordai, bet ir drąsūs platforminiai, moderniai atrodantys kvadratiniais priekiais ar dekoruoti kristalais.

5. Klasikiniai marškiniai

Galiausiai žvilgtelėkite į J. Roberts marškinius. Po švarku ji nusprendė vilkėti ne elegantišką palaidinę, o klasikinius vyriško stiliaus marškinius. Tokie marškiniai (ypač platintų siluetų) šįmet tampa vienu universaliausių rūbu. Madistės ilgesnius marškinius vilki kaip sukneles, siūtus iš storesnio audinio – kaip švarkelius. Klasikinius marškinius jos sluoksniuoja su korsetais, megztomis palaidinėmis arba renkasi drąsesnio dizaino trumpintus.