Sportinio stiliaus kostiumus garsenybės dažniau demonstruoja oro uostuose, galbūt dar ir gatvėje, norėdamos užsimaskuoti nuo pasaulio dėmesio. Prieš daugiau nei dešimtmetį sportiniai ansambliai net buvo madingi. Tokius kasdien vilkėjo tuometinės mados ikonos Paris Hilton, Britney Spears ir daugelis kitų.

Šiandien vadinamieji track suits grįžo, dabar jais puošiasi jaunosios žvaigždės. Vis dėlto sportiniai kelnių ir džemperių kostiumai didelės revoliucijos mados pasaulyje nesukėlė, kurį laiką pabuvoję aukštumose, ėmė ir nunyko. O štai sportinės kelnės kur kas labiau užkabino madisčių akis.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Dabar dėl šios kelnių tendencijos pakvaišo ko ne visas mados pasaulis, ypač didelio dėmesio sulaukė sportinės kelnės su juostomis šonuose. Tiesa, tokios neretai derinamos visai ne prie laisvalaikio stiliaus drabužių, o priešingų - elegantiškų arba gundančių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Mados gerbėjai šiai tendencijai davė žalią šviesą: tiek garsiausi mados namai, tiek greitosios mados prekių ženklai rudens kolekcijas užtvindė juostelėmis puoštomis kelnėmis. Tačiau moterys ir merginos, avinčios sportines kelnes prie aukštakulnių batelių (nors ir žingsniuoja kartu su mada), dažniau sulaukia kreivų žvilgsnių.

Ne vienas pasakytų (o ypač vyrai), kad šis mados klyksmas tikrų tikriausias nesusipratimas. Apie sportinių kelnių karštinę pažerta tiek kritikos, kad veikiausiai nesuklystume šią tendenciją tituluodami viena prieštaringiausių rudens madų.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)