Besisukdamos kasdienybėje moterys neretai nustumia savo savijautą į eilės galą. Pamiršta skirti laiko tik sau, pasilepinti. Kovo 8-oji – puiki proga atkreipti dėmesį į savo moteriškumą bei grožį.

„Nenorime pernelyg išaukštinti išorinio grožio, bet negalime paneigti seno gero posakio – kai gerai atrodai, gerai ir jautiesi. Mums malonu atrodyti patraukliai, antraip stokojame motyvacijos ir sudėtingiau grumiamės su kasdienybės iššūkiais. Tada ir pasaulis ne toks spalvotas atrodo.

Norime dailiai atrodyti, norime būti mylimos! Ir tai visiškai nepriklauso nuo mūsų dėvimo drabužių dydžio, kojų ilgio ar įsivaizduojamų netobulumų“, – įsitikinusi „Step by Step“ viena sumanytojų, Justina Ieva Steponavičiūtė.

Kur slypi grožis? Vidinėje elegancijoje ir pasitikėjime savimi. Grožis – tai detalės, priverčiančios mus švytėti.

„Kartais galime labai nustebti, kokią galią turi, pavyzdžiui, aukštakulniai. Jie suteikia gracijos. Moteriškumą pažadinti gali ir daili, siluetą tobulai įrėminanti suknelė“, – tiki Justina Ieva.

Proginių suknelių kolekciją pristatančių seserų duetas linki atrasti savo moteriškumą: „Nepamirškime, kad esame tokios vienintelės ir nepakartojamos. Su mūsų diena!“

Proginių suknelių kolekcija

Šiemet itin madingi permatomi, blizgūs audiniai. Daug dėmesio skiriama įmantriems didžiuliams kaspinams, įvairaus audinio ilgoms pirštinaitėms – ypač tiulinėms. Masyvūs aksesuarai. Tikrai neprašausite pasirinkusios masyvų koljė ar itin didelius, kaklą dailiai pabrėžiančius auskarus. Na, o juoda spalva – nesenstanti klasika, saugus pasirinkimas, kai nepavyksta apsispręsti, kokios gi spalvos norisi. Su ja atrodysite puikiai bet kur ir bet kada. Mėgstančioms ryškesnes spalvas, rekomenduotume atkreipti dėmesį i raudonojo vyno spalvą. Ji jūsų įvaizdį pavers rafinuotu ir itin moterišku“, – pataria drabužių kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)